Goedkoopste Sim only Telfort

Goedkoopste Sim only Telfort Bestellen

Telfort sim only abonnement goedkoopDat mobiel bellen niet duur hoeft te zijn bewijst het goedkoopste sim only Telfort abonnement. In de reclamecampagnes van deze provider is direct duidelijk dat de aanbiedingen scherp zijn, zonder in te leveren op kwaliteit. Neem een voorbeeld aan het sim only abonnement Telfort onbeperkt bellen of het Telfort 1000 mb abonnement. Met deze abonnementen maak je maximaal gebruik van het grote voordeel van Telfort. Telfort heeft wat dat betreft een naam hoog te houden en op de website wordt alles ook nog eens goed duidelijk gemaakt.

Zelf eenvoudig samenstellen

Bij Telfort komt u onder het kopje Sim Only van de shop op een pagina waar alle mogelijkheden eenvoudig worden uitgelegd. Al vanaf € 6,- per maand krijgt U 150 belminuten per maand en is het gebruik van sms zelfs onbeperkt. En dit goedkoopste sim only Telfort abonnement biedt nog meer voordelen. Tijdens elk gesprek belt U na 10 minuten ook nog eens gratis, zodat U zich geen zorgen hoeft te maken over extra kosten. Natuurlijk is ook nummerbehoud mogelijk en maakt het goedkoopste sim only Telfort gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Het abonnement is eenvoudig uit te breiden met minimaal 125 Mb internet en tegen bijbetaling van € 5,- zelfs met gebruik van supersnel 4G! En dat alles kan natuurlijk snel geregeld worden: op werkdagen voor 23.30u besteld betekent dat U de volgende dag al over de nieuwe simkaart kunt beschikken.

Goedkoopste Telfort Sim only abonnement is als volgt:

  • 150 Belminuten
  • Onbeperkt sms
  • Na 10 minuten gratis bellen
  • Gratis nummerbehoud
  • Prijs slechts €6 euro per maand

Wil jij graag gebruik maken van deze voordelige sim only aanbieding van Telfort? Klik dan op de bestelknop en ga naar de website van Telfort waar je dit abonnement kunt bestellen!

Goedkoopste sim only telfort bestellen

 

Zo goed, maar toch zo gewoon gebleven

Telfort heeft een uitstekende naam op het gebied van prijs, gebruiksgemak en service. Ook de website is gebruiksvriendelijk en de provider is online en telefonisch goed te bereiken om U te adviseren.

Feedback