Bel Revolutie Simpel | Hoe werkt het?

Bel Revolutie Simpel hoe werkt het?

Wij van Sim Only vergelijken hebben veel vragen gekregen omtrent de nieuwe Bel Revolutie actie van Simpel. Veel mensen vragen zich af hoe het zit met de ontzettend lage prijzen van Simpel met betrekking tot de Bel Revolutie actie.

Simpel belrevolutie bundels

Bekijk hier alle Simpel Bundels >>

Wat houdt de Bel Revolutie Simpel in?

Tijdens deze actie bied Simpel een actie aan die nog nooit is vertoond bij de Sim only Providers. Je hebt nu de keuze uit 3 bundels die allemaal voorzien zijn van Gratis Bellen & Gratis SMS’en. De enige keuze die je hebt is om 1, 2 of 3 GB internet erbij te nemen.

Hoe kunnen ze deze prijzen zo laag aanbieden?

Vergeleken met andere sim only providers zijn deze prijzen uiteraard erg laag, je zult dit niet bij een andere provider tegenkomen. Maar hoe komt het dat Simpel deze prijzen zo laag kan houden?

Wij hebben het voor u uitgezocht:Simpel actie

Simpel kan door een aantal grote en dus beslissende factoren de prijzen zo laag houden. Ze doen bepaalde dingen niet, die andere providers vaak wel doen en die dus een hoop geld kosten, geld dat uiteindelijk door de klant betaald wordt. Wij hebben navraag gedaan en komen tot de volgende conclusie:

  • Simpel heeft geen winkels: Veel Providers hebben meerdere winkels, u kunt zich voorstellen dat deze winkels een hoop kosten met zich meebrengen en dus uiteindelijk door de consument betaald worden. Bij Simpel doen ze hier niet aan en bespaart dit dus een hoop kosten
  • Simpel biedt geen telefoons aan: Je kunt bij Simpel enkel een Sim only abonnement afsluiten. Deze zijn altijd een stuk goedkoper dan een abonnement met een telefoon. Deze telefoon brengt ook altijd kosten met zich mee
  • Simpel doet geen kredietcheck: iedereen kan bij Simpel terecht. Er worden geen dure kredietchecks gedaan wat uiteindelijk ook weer geld kost voor de consument.
  • Simpel heeft geen eigen mobiele netwerk: Simpel maakt gebruik van het T-Mobile netwerk, ze huren deze. Dit scheelt ze een hoop geld omdat ze dit netwerk niet hoeven te onderhouden. Deze besparing wordt uiteraard door berekend aan de klant en dat betekend korting!

Conclusie: Met een aantal slimme besparingen is Simpel een echte prijsvechter!

Wij concluderen uit ons onderzoek dat de Bel revolutie actie van Simpel dus zeer voordelig is! Ze kunnen scherpere prijzen aanbieden dan hun concurrenten omdat ze op verschillende punten fors besparen. Iets wat dus een echte Bel Revolutie zal veroorzaken in Telecom land! Binnenkort zullen de andere Sim only providers wel reageren met andere scherpe aanbiedingen want zij kunnen natuurlijk niet achter blijven.

De Bel Revolutie actie van Simpel duurt nog tot en met 30 juni 2016

Wil jij de volledige prijslijst zien van deze Bel Revolutie Simpel prijzen? klik dan op de bestelknop om van deze actie gebruik te maken

Bekijk hier alle Simpel Bundels >>

Feedback