Combivoordeel Telfort

Maak gebruik van het Combivoordeel Telfort abonnement!

Heb jij thuis internet van Telfort of ben je van plan om dat te nemen? Maak dan gebruik van het Combivoordeel Telfort abonnement. Bij deze actie krijg je nu een hoop voordeel als jij je internet thuis combineert met een Sim only abonnement van Telfort.

Combivoordeel Telfort

Hoeveel voordeel krijg ik als ik Combivoordeel van Telfort neem?

Als je vast internet voor thuis neemt in combinatie met een Sim only abonnement krijg je een dubbele sim only bundel! Dit betekend dat als je bijvoorbeeld een 1000 MB met 300 minuten abonnement neemt, je slechts voor de helft deze bundel betaald! Dit voordeel kan dan natuurlijk fors oplopen elke maand. Heb jij al internet van Telfort? Dan kan je uiteraard ook gewoon gebruik maken van deze actie. Dit kan je gelijk aangeven als je op de website komt of later tijdens het bestellen van je Combivoordeel abonnement. Uiteraard profiteer je ook van de andere mooie acties van Telfort zoals bijvoorbeeld de “na 10 minuten gratis bellen ” actie.

Waar kan ik het Combivoordeel abonnement bestellen?

Dit voordeel abonnement kunt u het beste bestellen op de Telfort site zelf. Hier kunt u gelijk door naar de actiepagina en kunt u aangeven of u al een internet abonnement bij telfort heeft, of deze erbij wilt bestellen om gebruik te maken van de actie. Wilt u weten waar u deze actiepagina kunt vinden? Klik dan op de onderstaande bestelknop om naar de website van Telfort te gaan.

Combivoordeel bestellen

Feedback