Hollands nieuwe aanbieding 500 MB

Hollands nieuwe aanbieding 500 MB extra

Dat Hollands nieuwe een echte prijsvechter op de Sim only markt is wisten we al, maar nu de nieuwe prijzenoorlog is begonnen doen ze er nog een schepje bovenop. Hollands nieuwe biedt nu een aantal voordelige internetbundels aan waar je een hoop voordeel kunt behalen. Je kunt vooral een hoop geld besparen als jij een grootverbruiker bent. Dit betekend dat als jij veel internet mb’s en belminuten verbruikt, je bij Hollands nieuwe aan het juiste adres bent. Ze maken namelijk gebruik van kortingen bij grote bundels.

 

Hollands nieuwe aanbieding 500 MBWelke Hollands nieuwe aanbiedingen zijn er op dit moment?

Er zijn een aantal voordelige Hollands nieuwe aanbiedingen die vooral gericht zijn op de internet bundels. De meest voordelige op dit moment is de Hollands nieuwe aanbieding 500 MB. De naam zegt het al een beetje. Je krijgt nu bij een Hollandse nieuwe 1000 Mb sim only abonnement 500 Mb extra internet voor slechts €2 euro per maand extra. De uiteindelijke prijs voor een Hollands nieuwe 1500 Mb/Belminuten/SMS komt nu uit op een bedrag van €14 euro per maand. Let hierbij wel op dat de bundel totaal 1500 Belminuten of SMS of Internet Mb’s bevat. Het is dus niet zo dat je 1500 MB + 1500 Belminuten krijgt.

Waar kan ik deze Hollands nieuwe aanbiedingen 500 Mb extra bestellen?

Er zijn een aantal eenvoudige opties om dit abonnement te bestellen. De meest gebruikte optie is om dit gewoon via de website van Hollands nieuwe te bestellen. Je kunt daar eenvoudig je huidige nummer gratis behouden en Hollands nieuwe regelt dan de overstap. De bundel gaat dan gelijk en je kunt dan binnen een korte tijd gebruik maken van je nieuwe sim only abonnement. Wilt u graag gebruik maken van de Hollands nieuwe 500 mb aanbieding? Hieronder vind u de link naar de actiepagina van Hollandse nieuwe. Daar kunt u eenvoudig en snel uw eigen sim only abonnement samenstellen!

Hollands nieuwe aanbieding 500 mb bestellen

Feedback