KPN Sim Only Aanbieding

Zorgeloos Instap met KPN sim only aanbieding

KPN sim only aanbiedingHeeft u geen nieuwe mobiel nodig en wilt u ook niet hoeven te betalen voor de kosten van een nieuw toestel, dan is een sim only aanbieding KPN een goede aanrader. Dit zijn goedkope aanbiedingen waar u slechts betaald voor de belminuten, sms’jes en data.

Voordelen Sim Only

De sim only aanbieding maakt gebruik van het uiterst betrouwbare 4G KPN netwerk. Men betaald geen extra kosten voor het sim only aanbieding KPN buiten de bundel. Hetzelfde geldt voor mobiel internet waarvoor er ook geen buitenbundelkosten zijn. U weet dus altijd waar u aan toe bent.

Contractduur

KPN sim only aanbieding zijn er in verschillende abonnementsvormen van zowel 1 als 2 jaar. Hoe langer de looptijd des te voordeliger het abonnement zal zijn.

Maak kennis met KPN Sim only aanbieding Zorgeloos Instap

17 300x250
Belt u veel en wilt u zich geen zorgen hoeven maken wat belminuten en data betreft. Met een Zorgeloos
Instap abonnement van KPN belt u ook echt onbeperkt naar binnenlandse nummers. Houdt er rekening mee dat bellen naar het buitenland, niet in het abonnement is inbegrepen. Het abonnement is normaal €37,50 EUR per maand maar op dit moment is er een aanbieding van €27,50 EUR per maand gedurende gehele looptijd van het contract. Als extra biedt KPN zijn klanten gratis toegang tot het KPN wifi.

 

KPN zorgeloos bestellen

Kortom, maak kennis met KPN onbeperkt bellen en kies voor de sim only aanbieding van KPN Zorgeloos sim only Instap.

Feedback