Simpel Bel Revolutie

Simpel Bel Revolutie aanbieding

De Sim only provider Simpel heeft sinds kort weer een nieuwe sim only aanbieding gepresenteerd met de naam Simpel Bel Revolutie. Waar Simpel de afgelopen maanden de actie Dubbelbundels had, hebben ze nu een compleet nieuwe aanbieding samengesteld. De Simpel aanbieding van dit moment heet de Bel revolutie, ze proberen hiermee letterlijk en figuurlijk een revolutie te ontketenen in de Sim only branche. Bij de meeste Sim only providers is het bijna altijd verplicht om een bundel samen te stellen op 2 punten. Je moet dan namelijk kiezen uit een belbundel en een internet bundel. Bij de Belrevolutie van Simpel is dit anders geregeld. Bij deze bundels krijg je namelijk altijd een onbeperkte bel en sms bundel, hier hoef je dus niet meer naar te kijken. Je kunt enkel een keuze maken uit de grootte van de internetbundel. Deze grootten en prijzen zijn duidelijk en Simpel opgebouwd en voornamelijk gericht op de moderne Sim only gebruiker. Bent u benieuwd wat deze prijzen zijn? Lees dan verder.Simpel bel revolutie

Simpel Bel revolutie prijzen

De Simpel Bel revolutie prijzen zijn, zoals wij net al vermeldden, zeer duidelijke en Simpel onderverdeeld. Aangezien je dus niet voor bellen en Sms’en hoeft te kiezen kan je eenvoudig te grootte van de internetbundel kiezen. Wij hebben een handig overzicht gemaakt van de verschillende prijzen van de Simpel Bel revolutie:

 

Simpel Bel revolutie Prijzen:

1 GB internet+onbeperkt bellen&Sms’en voor slechts €10,-

2 GB internet+onbeperkt bellen&Sms’en voor slechts €15,-

3 GB internet+onbeperkt bellen&Sms’en voor slechts €20,-

 

Simpel actieAls u deze bundels wilt bestellen kunt u op de bestelknoppen klikken en wordt u naar de aanbiedingenpagina doorgestuurd. Hier kunt u dan gebruik maken van deze voordelige Sim only aanbieding. Wil jij toch liever deze sim only abonnementen vergelijken met andere Providers. Dan kan u gebruik maken van onze handige sim only vergelijker op onze Homepagina. U kunt dan bijvoorbeeld een Sim only onbeperkt bellen en Sim only onbeperkt internet abonnement vergelijken met deze aanbieding.

Feedback