Top 5 sim only abonnementen

Top 5 Sim Only Abonnementen Vergelijken

Top 5 sim onlyWij van Sim only abonnement vergelijken hebben een top 5 sim only abonnementen samengesteld zodat u de ideale Sim only kan kiezen. Een sim only is een ideaal abonnement voor wanneer u graag wilt bellen, sms’en en internetten maar niet de behoefte voelt om een nieuwe mobiel aan te schaffen. Wanneer u kiest voor sim only, kunt u geld besparen op de maandelijkse verbruikskosten en u profiteert bovendien van de mogelijkheid om uw bundels maandelijks aan te passen aan de werkelijke verbruiksgewoonten. Er kan gekozen worden uit een verschillende betrouwbare aanbieders. Bedrijven als KPN, T-mobile, Youfone, Simyo en Simpel bieden allemaal voordelige bundels aan. Bekijk hier het overzicht van de top 5 sim only aanbiedingen en maak vandaag nog uw ideale keuze.

1. De extra voordelige dubbel bundel van Simpel

Top 5 sim only abonnementen simpelBij Simpel profiteert u van de dubbel bundel. Dit betekent dat u bel- en internetbundels zonder extra kosten worden verdubbeld. Als gebruiker kunt u bovendien onbeperkt sms’jes versturen. Er zijn verschillende bundels beschikbaar, maar met name de €9,50 per maand optie verdient een notering in de top 5 sim only lijst. Voor deze prijs krijgt u 50 + 50 belminuten (€2,50 per maand), in combinatie met 500 MB + 500 MB (€7,00 per maand). De contractduur is twee jaar.

 

Top 5 sim only simpel bestellen

2. Youfone 250 voor de regelmatige gebruiker

Top 5 sim only abonnementen youfoneWanneer u regelmatig telefoneert en sms’jes verstuurt, bent u met de Youfone 250 min/sms sim only aanbieding doorgaans goedkoper uit dan wanneer u een prepaid contract afsluit. Als Youfone gebruiker profiteert u bovendien van diverse voordelen. Zo maak u bijvoorbeeld gebruik van het solide KPN netwerk en heeft u de mogelijkheid om het abonnement later weer te wijzigingen. Qua contracttijd kan er gekozen worden voor een tijdsduur van een maand, of voor langere periodes van één of twee jaar.

Top 5 sim only youfone bestellen

3. Het aantrekkelijke top 5 sim only Basis abonnement van KPN

Top 5 sim only KPNKPN heeft voor elke gebruiker wel een geschikt sim only abonnement. De Basis optie met een looptijd van één of twee jaar, is een echte topper. U krijgt dan 150 belminuten of sms’jes en een databundel van 500 MB voor slechts €17.50 per maand. Net als bij de meeste sim only aanbieders, heeft u ook bij KPN de mogelijkheid om de bundels één keer per maand aan te passen. Daarnaast kan Spotify aan het pakket worden toegevoegd door muziekliefhebbers.

Top 5 sim only KPN bestellen

4. Het startabonnement van top 5 sim only aanbieder T-mobile

T-mobile sim only top 5Ook T-mobile biedt voordelige sim only abonnementen aan. Een aantrekkelijke mogelijkheid die in de top 5 sim only lijst thuishoort, is het startabonnement van 24 maanden voor €19.00. Voor dit bedrag krijgt u een databundel van 1 GB en 120 belminuten, die zowel in Nederland als in Europa kunnen worden gebruikt. Ook bij deze flexibele sim only overeenkomst, kunnen de bel- en databundels maandelijks omhoog of omlaag worden bijgesteld. Het is ook mogelijk om de bundels uit te zetten.

Top 5 sim only bestellen T-mobile

5. Het flexibele top 5 sim only pakket van Simyo

Simyo sim only top 5Ook de Simyo actie van €16,00 per maand verdient een plaats in de top 5 sim only lijst. Qua contractduur heeft u twee keuze mogelijkheden. Er kan worden gekozen tussen een makkelijk opzegbaar maandcontract of een extra voordelig jaarcontract. Voor €16.00 krijgt u een belbundel van 300 min/sms (€6.00 per maand) en een internetbundel van 1000 MB (€10,00 per maand). De bundel kan maandelijks gratis worden aangepast, zodat deze beter aansluit op het daadwerkelijke verbruik.

Top 5 sim only bestellen Simyo

Feedback