Voordelig Telfort Sim only Samenstellen

Je Telfort Sim only voordelig samenstellen

Een Telfort Sim only abonnement kan je via de website van Telfort zelf heel gemakkelijk en voordelig samenstellen. Telfort is een van de voordeligste Sim Only providers van dit moment. Ze maken gebruik van het bekende KPN mobiele netwerk. Dit netwerk is momenteel een van de beste van Nederland. Dit komt door het lage storingspercentage en het snelle mobiele internet. Het loont bij Telfort als je al klant bij hun bent. Als je bijvoorbeeld al een alles in een abonnement bij Telfort hebt krijg je korting op je sim only abonnement en omgekeerd ook. Ga daarom goed na of jij al klant bent bij Telfort voordat je je sim only abonnement daar afsluit.

Telfort Bundel samenstellen website

Een Telfort sim only samenstellen via de website van Telfort gaat heel gemakkelijk. Eerst is het van belang dat je aangeeft of je al klant bent of niet in verband met de eerder aangegeven korting. Zodra je dit hebt vastgesteld kan je aan de slag met het samenstellen van je bundel. Je kunt met behulp van de knoppen de onderdelen van je bundel vergroten of verkleinen. Zo kun je de belminuten en de internet mb’s naar boven of beneden bijstellen. Het spreekt voor zich dat naar mate je de bundel groter maakt, de kosten hoger worden. Sms’en is bij elk Telfort Sim Only abonnement onbeperkt! Dit is mooi meegenomen als jij veel gebruikt maakt van sms’en. Ook heb je bij het samenstellen van de sim only abonnement de keuze om het supersnelle 4g internet te activeren. Hiervoor betaal je dan 5 euro extra per maand voor. Let hier wel bij op dat niet elke telefoon dit aankan.

Nadat je je bundel hebt samengesteld kun je ervoor kiezen om je nummer te behouden of om een nieuw nummer aan te vragen. Deze diensten zijn allemaal gratis bij Telfort.

Telfort Sim only bundel samenstellen

 

Feedback