Youfone Sim Only abonnement vormen

Youfone Sim Only abonnement vormen vergelijken

Youfone abonnement vormenWat zit er allemaal in een Youfone Sim Only abonnement?
Er zijn verschillende Youfone Sim Only abonnementen beschikbaar, maar 1 ding hebben ze gemeen, het is een abonnement met enkel een simkaart, dus zonder toestel. Voor elke soort beller is er wel een abonnement die bij de voordeligste van de markt hoort. Wanneer je kiest voor een abonnement met data, gebruik je het 4G netwerk van KPN.

Welk Youfone Sim Only abonnement vormen kan ik kiezen?
Het is natuurlijk afhankelijk van hoe vaak je belt of sms’t en of het een abonnement moet zijn waar datagebruik is inbegrepen. Wanneer je dat weet, heb je een keuze uit een 5-tal abonnementen. Hierdoor is het heel gemakkelijk om jouw ideale Youfone sim only te samenstellen. Hou er rekening mee dat er sommige abonnementen verplicht een databundel hebben. De periode waarvoor je het abonnement afsluit, heeft ook een belangrijke invloed op de prijs die je zal betalen per maand. Uiteraard voor hoe langer je je engageert, hoe voordeliger het abonnement zal zijn. De minimum looptijd is 1 maand. Wanneer je voor korte tijd naar het buitenland gaat, kan je dit abonnement uitbreiden om ook voordelige tarieven te hebben in Europa en daarbuiten.

Je verbruik in de gaten houden
Je kan geen belminuten of sms tegoeden meenemen naar een volgende periode. Een handige tool hierbij kan de Youfone app zijn. Deze staat je toe om op elk moment je belminuten, sms en data verbruik te raadplegen. Via deze app is het ook mogelijk om je abonnement aan te passen. Bij het afsluiten van een Youfone Sim Only abonnement, betaal je eenmalig aansluitkosten

Feedback