iPhone 6 16 GB Simlockvrij

iPhone 6 16 GB Simlockvrij algemene informatie

Iphone 6 16 GB simlockvrijDe iPhone 6 16 GB simlockvrij is de officiële opvolger van het vorige succes van Apple op het gebied van mobiele telefonie genaamd de iPhone 5. Het gaat echter zo snel dat deze telefoon de voorloper is van de Iphone 6s 16 GB simlockvrij. Met het grotere 4,7 inch LCD scherm en het extreem dunne (6,9milimeter) en lichte (129 gram) design van de iPhone 6 maakt de telefoon tot een zeer moderne en geschikte telefoon vandaag de dag. De telefoon is voorzien van de allerlaatste technologie op het gebied van camera resoluties (respectievelijk 1,2megapixels van de frontcamera en 8 megapixels van de fotocamera aan de achterzijde van de telefoon), HD schermresolutie (1080 pixels, 750 x 1334) van het touchscreen scherm en een li-Ion accu die zeer lang mee gaat. De iPhone 6 is beschikbaar in de kleuren grijs, goud en zilver.

 

iPhone 6 16 GB Simlockvrij kopen

Hier vind u een handig overzicht van de prijzen die de verschillende verkopers aanbieden:
[table “” not found /]

Deze telefoon wordt vaak besteld in combinatie met een sim only abonnement. Deze kunt u vergelijken op onze sim only vergelijker.

Het gebruik maken van de iCloud is een handig pluspunt. Wanneer u gebruik maakt van de iCloud bent u ervan verzekerd dat er altijd een back-up aanwezig is van uw telefoonboek, foto’s, video’s en andere belangrijke bestanden en informatie. Bij verlies of kapot gaan van uw iPhone bent u dus niet al uw kostbare informatie kwijt en kunt u deze informatie en bestanden gemakkelijk weer over zetten op uw volgende Apple product.

Aangezien de iPhone 6 16 GB simlockvrij geleverd wordt kun u zelf beslissen van welke provider u gebruik wilt maken. Aangezien u het toestel lost koopt heeft u niet last van een maandelijks bedrag dat wordt gerekend voor het aflossen van de prijs van de iPhone. Het is een kwestie van een geldige Nano simkaart in de De iPhone 6 16 GB simlockvrij stoppen en u kunt meteen aan de slag.

iPhone 6 16 GB Simlockvrij Ervaringen en reviews

Iphone 6 16 gbGezien de immense populariteit van het merk Apple en de iPhone in het algemeen is ook de iPhone 6 simlockvrij een ongekend succes. Met enkele uitzonderingen daargelaten zijn de reviews van gebruikers veelal erg lovend. Vooral het design, de vernieuwende technologie ten opzichte van zijn concurrenten en voorganger en het gebruiksgemak van de besturingssoftware (iOS) zijn veel terugkomende pluspunten. Het enige minpunt dat bij sommige gebruikers naar voren komt is de opslagcapaciteit van 16 GB. Echter is het gebruik van geheugen per persoon erg verschillend en is volledig afhankelijk van de doeleinden waarvoor het toestel gebruikt zal gaan worden. Tevens is de 16 GB versie de variant van de iPhone 6 met de minste opslagcapaciteit, dus wanneer u denkt krap te zitten qua geheugen kunt ook een toestel aanschaffen met meer geheugen. Het vergroten van de opslagcapaciteit van iPhone 6 16 GB simlockvrij met een extern geheugenkaartje is helaas niet mogelijk.

[x_video_embed type=”16:9″][/x_video_embed]

Feedback