Iphone 6S 64 GB simlockvrij

Iphone 6S 64 GB simlockvrij nieuw op de telecom markt

Apple iPhone 6s 64GBZoals we inmiddels gewoon zijn van grote smartphone fabrikanten komt ook Apple met hun nieuw vlaggenschip van 2016 op de markt. Het gaat over de iPhone 6s die weer vele malen beter is dan de vorige generaties. Zo is de processor sneller, beter scherm en camera om het kort te houden. Deze Iphone wordt vaak simlockvrij besteld in combinatie met een Sim only abonnement. U kunt een Sim only abonnement vergelijken op onze website om zo uw ideale abonnement samen te stellen. De iphone 6s 64 GB is een van de meest populaire Simlockvrije telefoons van dit moment.

Iphone 6S 64 GB simlockvrij bestellen

Wij hebben enkele telecom webshops voor u vergeleken en hebben een handig overzicht gemaakt met de goedkoopste Iphone 6s 64 gb simlockvrij verkopers:

[table “” not found /]

 

Iphone 6S 64 GB simlockvrij specificaties

Iphone 6s 64 GB simlockvrijDe iPhone 6s heeft niet enkel een paar “gewone” verbeteringen, maar ook heeft hij zaken die nog nooit anders gezien zijn. Zo heeft hij bijvoorbeeld een technologie die Apple “3D Touch” noemt. Dit meet hoe hard jij op het scherm drukt. Dit kan vele voorbeelden bieden, zo kan je al je licht op een applicatie drukt enkele informatie van de app raadplegen. Als je harder drukt kan je de applicatie verwijderen, en bij het normaal drukken op de knop kan je de applicatie openen. Ook de Touch ID heeft bij de Iphone 6s 64 GB simlockvrij een nieuwe update gekregen. De enige vernieuwing hierbij is dat je de Iphone 6s 64 GB simlockvrij sneller kan ontgrendelen. Uiteraard wordt de nieuwe Iphone 6s 64 GB simlockvrij geleverd met de nieuwe versie van het mobiele besturingssysteem (IOS 9). Dit heeft niet zeer veel vernieuwingen, maar wel enkele. Zo is het multi-task menu veranderd. Het zou ook beter moeten samenwerken met de hardware van de Apple toestellen. Dit zullen de belangrijkste nieuwe functies zijn. De Iphone 6s 64 GB simlockvrij wordt ook in verschillende kleuren geleverd (Roze, goud, grijs en wit). Als we naar de camera kijken zien we dat deze een 12 MP camera gekregen heeft en de mogelijkheid om in 4K te filmen. Een andere belangrijke is dat wanneer je een foto neemt, er ook een foto wordt genomen voor het effectief indrukken van de knop en erna. Zo krijg je een klein gif bestandje krijgen van je foto en geraak je terug helemaal in de sfeer van je vakantie bijvoorbeeld. De frontface camera heeft een 5 MP camera gekregen.

Maar uiteraard is niet alles verbeterd aan de Iphone 6s 64 GB simlockvrij, zo is hij bijvoorbeeld dikker geworden dan zijn voorganger en zou de batterij minder lang meegaan.

 

[x_video_embed type=”16:9″][/x_video_embed]

Feedback