Iphone 6s plus 16GB Simlockvrij

De ongeëvenaarde kwaliteit van de Iphone 6s plus 16GB Simlockvrij

Iphone 6s plus 16 GB simlockvrij kopenDe kwaliteit van de Iphone modellen zijn al jaren ongeëvenaard, en de Iphone 6s plus 16 GB simlockvrij zet deze traditie voort met dit grotere 5.5 inch model, waardoor het bekijken van filmpjes en foto’s nog beter gaat. Dit model is dus een aanzienlijk stuk groter dan de Iphone 6s 16 GB simlockvrij. Hij is ook voor wie dat wil beschikbaar in 4.7 inch. De IOS software is heel stabiel en soepel in het gebruik en wordt regelmatig geüpdatet met verbeteringen en nieuwe functies. U heeft hiermee dan ook gelijk de mogelijkheid gebruik te maken van handige opties zoals onder andere Apple Pay en Apple Music.

 

 

Prijzen Iphone 6s plus 16GB Simlockvrij

[table “” not found /]

Innovaties van de Iphone 6s plus 16 GB simlockvrij

Een mooie innovatie van dit nieuwe model is dat het gebruik maakt van 3d Touch technologie. Dit houdt in dat u harder en zachter op het scherm kan drukken (dit voelt u dan ook ) en dat de technologie dit herkent. Hiermee kunt u met het drukken op het scherm meer doen en beïnvloeden als het om het gebruik van Apps op de Iphone gaat. Geniet van de sterkste hardware die in vandaag de dag voor smartphones beschikbaar is, met de gloednieuwe A9 processor en de geïntegreerde M9 motion processor. Maak zeer professionele foto’s dankzij de 12 megapixel iSight camera en speciale panorama functie waarmee een resolutie behaald kan worden van 63 megapixels. De kwaliteit is zo goed dat u hiermee zelf uw foto’s van de Iphone met gemak kan laten afdrukken op canvas formaat. De Iphone heeft ook veel mogelijkheden in de software om direct foto’s te kunnen bewerken en de juiste sfeer te kunnen geven aan uw foto’s.

De Iphone 6s plus 16 GB simlockvrij biedt heel wat voor het oog

De Iphone 6s is slank maar stevig met een aluminium behuizing. Het heeft een haarscherp en hoogkwalitatieve Retina display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. De laatste software update maakt het nu ook mogelijk om te multitasken, en bijvoorbeeld tegelijk te browsen en een video te streamen, wat als geroepen komt voor een model met zo een mooi ruim 5.5 inch scherm. De Iphone 6s plus 16 GB simlockvrij is verkrijgbaar met een geheugen vanaf 16 GB tot maar liefst 128 GB.

Iphone 6s plus 16 GB simlockvrij Review

[x_video_embed type=”16:9″][/x_video_embed]

Feedback