Als je een sim only abonnement wilt afsluiten zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. De belangrijkste onderdelen van een sim only zijn de downloadsnelheid en de looptijd.

Belangrijk bij het kiezen van de beste sim only

Voordat je het beste sim only abonnement kan kiezen is het belangrijk dat je weet hoeveel je verbruikt iedere maand. Een gemiddelde consument verbruikt ongeveer 200 belminuten per maand en 1000 MB aan data. Als je nu gebruik maakt van 3G en overstapt naar een 4G abonnement zal je dataverbruik toenemen. Dit komt vooral omdat video’s en afbeeldingen in hogere kwaliteit worden ingeladen. Voor een 4G downloadsnelheid betaal je vaak een klein bedrag extra per maand.

Naast de downloadsnelheid is ook de looptijd van het contract belangrijk bij jou sim only abonnement. De beste sim only aanbiedingen zijn beschikbaar bij een tweejarig contract, sommige consumenten willen zichzelf niet binden aan een tweejarig contract. Daarom zijn er ook sim only aanbieders die maandelijks opzegbare abonnementen aanbieden. De sim only providers die dat doen zijn Simyo, Ben, Youfone, Tele2 en Ziggo

Beste sim only op dit moment

Het beste sim only abonnement is beschikbaar bij Ben. Deze sim only provider biedt naast maandelijks opzegbare abonnementen ook een aantal aanbiedingen aan. De aanbieding is ook geldig bij een maandelijks opzegbaar abonnement van Ben. Als je geen problemen met een tweejarig sim only abonnement biedt Simpel misschien een goedkope oplossing voor jouw. De beste sim only aanbieding van Simpel geeft je een onbeperkte bel en SMS bundel, daarnaast krijg je ook een databundel van 1 GB. De maandelijkse kosten bij Simpel zijn 10 euro per maand.

Ben en Simpel bieden de beste sim only abonnementen

Ben en Simpel bieden beiden goede sim only abonnementen aan. Bekijk altijd op de dag zelf wat de beste sim only aanbiedingen zijn, dit komt omdat er elke dag wel prijsveranderingen zijn. Naast Ben en Simpel hebben andere providers ook wel eens goede aanbiedingen. Als je al vast internet afneemt kan je soms bij diezelfde provider ook een sim only abonnement afsluiten waarbij je extra korting krijgt.

2.7/5 - (4 stemmen)