De voordeligste Sim only aanbiedingen

Er zijn tegenwoordig veel verschillende bedrijven die Sim only aanbiedingen doen. Maar door al die aanbieders is het soms lastig om door de bomen het bos nog te zien. Welke Sim only aanbiedingen passen nu bij u? Hieronder vindt u een overzicht van vijf verschillende providers, met hun eigen Sim only aanbiedingen. Daarbij wordt onder andere de mogelijkheid tot zelf samenstellen van het Sim Only abonnement besproken, en de online klantenbeoordeling.

Ben Sim only aanbiedingen

Ben is een alom bekende provider: veel mensen zullen deze naam wel eens Ben sim only aanbiedingengehoord hebben in bijvoorbeeld een televisiereclame. Met de korte en grappige reclame-uitspraken zal deze provider veel mensen aanspreken: ‘Ik ben ben’ is hier een goed voorbeeld van. Ben biedt de mogelijkheid om zelf een Sim Only abonnement samen te stellen. Hierbij kunt u kiezen voor een abonnement voor de duur van één maand of 24 maanden, en zelf uw aantal belminuten, sms-berichten en de grootte van uw internetbundel bepalen. Daarnaast kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van het 4G-netwerk, voor slechts 2 euro extra Ben Maandelijks opzegbaar prijsverlagingper maand. Toch zijn de beoordelingen van Ben-klanten niet altijd om over naar huis te schrijven. Bij een online oordeel van klanten krijgt ben gemiddeld een 5,4 uit 10: dat is dus net geen voldoende. Hierbij is vooral de ondersteuning vanuit Ben een slecht beoordeeld punt.

Sim only aanbiedingen bestellen

 

Simpel sim only aanbiedingen

Simpel sim only aanbiedingenOok Simpel is een provider die bij veel mensen bekend in de oren zal klinken: de zogenoemde ‘Belrevolutie’ keert regelmatig terug in reclames op tv, radio of in bushokjes. Simpel heeft een speciaal aanbod bij haar Sim only aanbiedingen: bij een abonnement met 1, 2 of 3 GB internet kun je nu gratis ongelimiteerd sms’en en bellen. Simpel maakt voor haar sim only abonnementen gebruik van 3G internet. Het oordeel van Simpel-klanten over hun provider is echter negatiever dan dat van Ben-klanten. Simpel scoortSim only aanbiedingen simpel op haar beoordeling namelijk een 3,9 uit 10: een ruime onvoldoende. Hierbij zijn vooral de levering en ondersteuning slecht beoordeeld.

 

 

Sim only aanbiedingen bestellen

Simyo sim only aanbiedingen

SimyoOok Simyo biedt de mogelijkheid om zelf een Sim Only abonnement samen te stellen. Hierbij bestaan ongeveer de Simyo Sim only aanbiedingenzelfde mogelijkheden als Ben heeft. Opvallend punt hierbij is dat ook Simyo een 5,4 uit 10 punten krijgt bij de online beoordeling van klanten. Simyo en Ben lijken dus veel overeenkomsten te vertonen. Echter wordt de levering van Simyo wel iets beter beoordeeld: 3 uit 5 tegenover 2 uit 5 van Ben. Ook Simyo biedt de mogelijkheid tot 4G internet, waardoor er dus sprake zou zijn van sneller internet.

Sim only aanbiedingen bestellen

Tele2 sim only aanbiedingen

Tele 2 Tele2 biedt voor de Sim Only abonnementen een grote hoeveelheid opties. Zo is een abonnement bij Tele2 maandelijks opzegbaar, is er standaard sprake van een 4G-netwerk en dus snel internet, en kun je onbeperkt bellen. Toch wordt Tele2 door klanten het slechtste beoordeeld van alle vijf genoemde providers. Zij scoort namelijk een 3,5 uit 10: een dikke onvoldoende. Mensen zijn vooral niet te spreken over de levering en de ondersteuning: de klantenservice is volgens velen niet om over naar huis te schrijven.

Sim only aanbiedingen bestellen

 

Youfone sim only aanbiedingenyoufone Sim only aanbiedingen

Youfone Ten slotte is daar nog Youfone. Ook deze provider biedt de mogelijkheid om zelf een Sim Only abonnement samen te stellen met allerlei verschillende opties. Daarnaast krijgt Youfone online een zeer goede klantenbeoordeling: zij scoort namelijk maar liefst een 7,2 uit 10. De klanttevredenheid lijkt bij deze provider dus het hoogste te zijn.

 

Sim only aanbiedingen bestellen

Concluderend zijn er zeer veel verschillende providers, met allemaal uiteenlopende Sim only aanbiedingen. Welk abonnement voor u het beste is, hangt af van uw situatie en naar wat u op zoek bent. Het vergelijken van de verschillende aanbieders en hun Sim only aanbiedingen kan hierbij erg handig zijn, en daarvoor zit u op sim only abonnementen vergelijken.net dan ook goed

1/5 - (7 stemmen)