Waar vind ik een Sim only met Nummerbehoud?

Sim only met nummerbehoudDe sim only werd voor het eerst op de markt gebracht op 2 september 2013 het wordt veel gebruikt tegenwoordig en is één van de goedkoopste manieren om met u mobiel te bellen, sms en op internet te gaan. De sim only met nummerbehoud is eigenlijk een simkaart zonder toestel omdat je u abonnement gegevens en gsm nummer behoud.
U kunt de helft besparen met deze sim only, omdat het tarief lager ligt als een abonnement met toestel. Want het toestel heeft u waarschijnlijk al. Zodat u meer budget hebt om tussen de verschillende pakketten te kiezen. Als u de laagste prijzen van deze abonnementen wilt weten kunt u een sim only vergelijken op deze pagina.

Voor een sim only met nummerbehoud kan het zijn dat je een éénmalige kost zal moeten maken voor het activeren van u simkaart.
Dit bedrag ligt bij elke provider anders, de prijs varieert tussen de 10 en de 20 euro. Bij Tele 2 hebben ze bijvoorbeeld nu tijdelijk geen aansluitkosten.
Als je bij uw provider tevreden bent en u blijft er ook bij kun je je abonnement laten verlengen. Als je u abonnement verlengd kan u beter naar u provider gaan en eens gaan vragen of er eventueel acties of promoties zijn op het pakket dat u hebt, of vragen om een ander pakket dat u vind dat beter bij u past en misschien ook wel acties en promoties te bieden heeft. Anders loopt u abonnement stilzwijgend door, en dat terug voor een jaar.

Top 5 sim only met nummerbehoud vergelijken

Nu gaan we de top 5 van de sim only met nummerbehoud eens op een rijtje zetten welke de meest gekozen zijn, we zullen beginnen met de goedkoopste, en dan zo verder gaan:

1) Ben: 9.00 euro voor 24 maanden.
Inbegrepen: 100 minuten beltegoed + 100 sms + 1000 megabit.

2) Sinyo: 5.00 euro voor 12 maanden.
Inbegrepen: 100 minuten beltegoed + 100 sms + 1000 megabit.

3) T-mobile: 9.00 euro voor 24 maanden.
Inbegrepen: 100 minuten beltegoed + 100 sms+ 1000 megabit.

4) Hollandse nieuwe: 8.00 euro voor 24 maanden.
Inbegrepen: 300 minuten beltegoed + 300 sms + 300 megabit.

5) Tele 2: 8.00 euro voor 1 maand.
Inbegrepen: 150 minuten beltegoed + 150 sms + 100 megabit.

 

Dit was de top 5 van de providers die het voordeligste zijn voor de sim only met nummerbehoud. Nu is het natuurlijk u keuze welke provider u wenst.
Er zijn natuurlijk nog andere pakketten te bestellen als u dat wil.
Ga nu snel naar u provider en vraag de sim only met nummerbehoud aan.