Sim only aanbieding Ben

De Sim only aanbieding Ben

Ben is een telecom bedrijf dat in het jaar 2003 opnieuw startte met het verkopen van sim only abonnementen onder eigen naam. Voordien was Ben tijdelijk een onderdeel van de T-mobile groep. Op het ogenblik van de nieuwe start verkocht Ben enkel maandelijks opzegbare overeenkomsten. Nu biedt Ben ook contracten van 1 en 2 jaar aan, deze hebben nog scherpere prijzen dan de Ben maandelijks opzegbare sim only abonnementen. Een mooi voorbeeld van de scherpe prijzen van Ben kan je terug vinden in het Ben onbeperkt bellen abonnement. Als je deze voor 2 jaar afsluit krijg je korting voor een langjarige verbinding en zal je nooit over je belbundel heen gaan!

Sim only aanbieding BenSim only aanbieding Ben bestellen

De sim only aanbieding Ben is een actie die geldig is tot 29 oktober 2015. Als u intekent voor een internet bundel dan krijgt u tot 500 MB gratis bovenop de door u gekozen MB’s die in de bundel aangeboden worden. Zo kan u nog meer genieten van goedkoop mobiel dataverkeer. U krijgt bijvoorbeeld bij de sim only aanbieding Ben voor de bundel van 200 MB 300 MB extra en wanneer u kiest voor de bundel van 1000 MB ontvangt u 500 MB extra. Hieronder ziet u een overzicht van de Ben sim only aanbiedingen. Zoals u ziet is een 24 maanden abonnement voorzien van extra lage tarieven en ziet u dat er bij de internetbundels een “bonus” bundel bij wordt gegeven. Zo kunt u genieten van het goedkoopste Ben sim only abonnement met de grootste bundel.

 

Het netwerk van Ben

Ben sim only abonnement aanbiedingBen gebruikt voor het aanbieden van telecom het netwerk van T-Mobile, hierdoor kan het zijn klanten een solied netwerk bieden tegen sterke prijzen. Het netwerk biedt een goed bereik binnen gans Nederland en staat gekend als een snel en sterk netwerk.
Ben heeft de mogelijkheid van 4G data verkeer, of u er van gebruik kan maken hangt af van de internetbundel die u kiest, dit staat duidelijk vermeld op de website.

Feedback