Sim only zonder internet

U wilt een Sim Only zonder internet?

Als u graag een Sim Only abonnement wilt maar geen internet, kan dit nog best een lastige zoektocht zijn. De meeste abonnementen bieden toch een pakket van internetten, sms’en en bellen aan. Om de keuze voor u makkelijker te maken hebben we een aantal opties voor u op een rijtje gezet met betrekking tot Sim Only zonder internet. Wilt u liever een sim only onbeperkt bellen vergelijken? Ga dan naar onze Sim only onbeperkt bellen pagina en vergelijk hier de laagste prijzen.
[ratings]

  • Simpel, belbundel 100 minuten voor €2,50 (24 maanden).
  • Simyo 100 Sim Only, 100 minuten/sms voor €4 (12 maanden).
  • Ben, 100 minuten/sms voor €4,50 (1 maand).
  • Simpel, belbundel 240 minuten voor €3,50 (24 maanden).
  • Ben, 300 minuten/sms voor €5,50 (24 maanden).
  • Simpel, 500 minuten en onbeperkt sms’en voor €8,50 (24 maanden).

Wel of geen smsjes?

U heeft inmiddels gekozen voor een Sim Only zonder internet maar heeft u al nagedacht of u wel of geen sms’jes wilt? Er zijn aanbieders die bundels aanbieden met bijvoorbeeld 100 belminuten of sms’jes maar ook aanbieders die alleen belminuten aanbieden. Veel mensen versturen berichten via internet, u hebt gekozen voor een abonnement zonder internet dus die optie heeft u niet. Wellicht is een bel en sms bundel dan handig.

Hoe lang loopt het Sim only contract?

De meeste contracten lopen 1 of 2 jaar. Er zijn ook aanbieders waarbij het contract een maand loopt, deze kunt u dus  maandelijks opzeggen. Over het algemeen zijn deze abonnementen wel iets duurder dan een 1 of 2 jarig Sim Only zonder internet.

Van welk Mobiel netwerk maak ik gebruik?

Tegenwoordig maken vele aanbieders van Sim Only zonder internet gebruik van een grote netwerkaanbieder. Dit betekent dat deze aanbieders geen eigen netwerk hebben maar gebruik maken van de grote netwerken zoals T-Mobile, KPN en Vodafone. Als u een voorkeur heeft voor een bepaald netwerk is het aan te raden goed te kijken van welk netwerk de aanbieder gebruikt maakt.

Het aantal Sim only belminuten/smsjes.

De belangrijkste vraag is natuurlijk hoeveel u belt. Hoeveel belminuten wilt u bij uw Sim Only zonder internet? U hebt al een Sim Only zonder internet vanaf 50 belminuten per maand, echter is de goedkoopste optie de 100 minuten bundel van Simpel voor €2,50 per maand. Dit abonnement loopt 24 maanden en eenmalig betaalt u 15 euro aansluitkosten.

Sim only zonder internet
4.1 (82.69%) 52 votes