Iphone 6s 128 GB simlockvrij

Apple’s iPhone 6s 128 GB simlockvrij: de kleine s staat voor grote stappen voorwaarts

iphone 6s 128gb simlockvrijDe Iphone 6s 128 Gb simlockvrij van Apple biedt een reeks aan fantastische technische innovaties in vergelijking met zijn voorganger de Iphone 6 simlockvrij. Dankzij 3D Touch voelt u nu precies hoe hard u op de display drukt waardoor handelingen veel sneller en effectiever uitgevoerd kunnen worden. De geavanceerde A9-chip maakt de grafische verwerking binnen het toestel maar liefst 90% sneller; handig bij veeleisende apps en games. Ook de wifi verbinding is tot twee keer zo snel. Bij de Iphone 6s 128 GB simlockvrij is de maximale resolutie van de camera aan de achterzijde opgevoerd naar 12-megapixel, kan de frontcamera selfies tot een resolutie van 5-megapixel schieten en kunt u filmpjes in 4K resolutie opnemen; 4x zo hoog als de resolutie van 1080p HD video. De wereld zag er nooit eerder zo scherp uit op een Iphone.

Iphone 6s 128 GB simlockvrij bestellen

Om u in de gelegenheid te stellen de Iphone 6s 128 GB simlockvrij zo voordelig mogelijk aan te schaffen hebben we de prijzen bij diverse relevante webshops voor u vergeleken:
[table “” not found /]

Iphone 6s 128 GB simlockvrij recensies

De wat meer gestroomlijnde body van de Iphone 6s is door zowel de gedreven Apple fans als de doorsnee consument positief ontvangen. Het toestel voelt prettiger aan in de hand, waardoor de lichte toename in dikte en gewicht nauwelijks merkbaar is. De extra grammetjes vinden hun oorsprong in de nieuwe robuustere aluminiumlegering welke gebruikt is voor de behuizing. De wetenschap dat het toestel hierdoor beter bestand is tegen slag en stoot geeft bezitters van een 6s een geruststellend gevoel. Naast de kleuren wit, zwart, spacegrijs, zilver en goud is de Iphone 6s 128 GB van Apple ook in een roségouden uitvoering verkrijgbaar.

[x_video_embed type=”16:9″][/x_video_embed]

Feedback