De Ben maandelijks opzegbaar aanbieding is goedkoper geworden

Dat de Sim only provider Ben een echte prijsstunter is wisten we al wat langer, maar de prijzen van de sim only abonnementen van Ben zijn weer goedkoper geworden

Waarom verlaagt Ben zijn prijzen?

De laatste maanden is er een echte “Prijzenoorlog” aan de gang bij de sim only providers en sim only aanbieders. Er wordt steeds meer gestunt met prijzen voor bellen, sms’en en internet MB’s. Vooral bij de laatstgenoemde wordt er erg veel in prijs verlaagd. De Internet mb’s zijn in Nederland altijd erg duur geweest in vergelijking met andere Europese landen. Dit komt vooral omdat er weinig concurrentie was en dus de prijzen hoog bleven. Door de recente prijzenoorlog die begonnen is met de Simpel Belrevolutie gaan de andere providers nu ook mee doen.

Wat zijn de prijzen van de Ben maandelijks opzegbaar aanbieding?

Ben maandelijks opzegbaar aanbiedingIn vergelijking met een aantal andere providers betaal je bij Ben Relatief weinig voor je internetmb’s. Je krijgt nu bijvoorbeeld bij een maandelijks opzegbaar sim only abonnement met 200 MB data nu 300 Mb data gratis. Je betaald dus voor 200 MB en krijgt 500 MB. Qua bel en sms kosten verschillen ze niet veel van de andere providers, je betaald bijvoorbeeld €6 voor 300 min/sms. Dit is een gemiddelde prijs.

Waar kan ik een Ben maandelijks opzegbaar sim only abonnement bestellen?

Je kunt een Ben Sim only op verschillende plekken bestellen. Het makkelijkste is op dit gewoon rechtstreeks via hun eigen website te bestellen. Als jij al een abonnement hebt lopen via een tussenpersoon zoals Typhone is het ook een optie om deze via hun te laten verlengen. Wellicht krijg je nog een kleine korting daarbij. Wil jij gebruik maken van de actieprijzen van Ben? Klik dan op de bestelknop om naar de actiepagina te gaan.

Ben maandelijks opzegbaar aanbieding bestellen

Rate this post